GÜNCEL KAMPANYALAR

Kapat
Giriş
Giriş
Yeni müşteri?
Şifrenizi mi unuttunuz?

Yeni Çıkanlar

Daha fazla döküman

Haberler

Yıllar boyunca BSR' nin başarısına katkı sağlayan yüzlerce tuning kitinin fiyatını düşürdük. 25 yılı aşkın motor optimizasyonunu geliştirmek için  kurulan sağlam koleksiyonumuzda, BSR' nin farklı yollarla geliştirilmesine katkı sağlayan popüler ve başarılı tuning kitlerinden geniş bir seçim yaptık. Başarıya katkı sağlayan müşterilerimize bir şeyler geri vermek için, bu fiyat etiketinden büyük bir dilim kesmiş bulunuyoruz. Bir Volvo V70 2,4 T 200 hk üzerindeki (2002-2003) bir tuning kiti için € 290 veya Audi A3 1,8 T'ye (2002-2004) tuning kiti yapmak için € 248 ödemeye ne dersiniz? Siteyi ziyaret edin ve kendi ya da arkadaşlarınızın arabasının tuning kitinin fiyatının düşüp düşmediğini kontrol edin.

Volkswagen'in dizel otomobillerinde emisyon testleri ile büyük ve sistematik bir dolandırıcılık ortaya çıkaran skandalın üzerinden bir süre geçti. O zamandan bu yana bir çok şey yaşanıyor ve her şeyi düze çıkartmak için VAG (Volkswagen, Audi, Skoda & Seat) tarafından geliştirilen ilerlemeler halen sürüyor ve şu an için bir sürü  yazılım güncellemesi yayınlıyorlar. Bununla birlıkte, bu hakkı elde etmek ve sürüş deneyimini olduğu gibi tutmak için yazılım değişiklikleri imkansız hale geldi ve bir çok VW muşterisi çok hayal kırıklığına uğradı. Algılama, yeni yazılımların performans ve suruş deneyimini olumsuz etkilemektedir. Bu nedenle, araç sahiplerinin, sürüş esnasında olumsuz bir etki yaratmayacak yeni bir yazılım güncellemesi VAG tarafından yayınlanana kadar beklemelerini öneriyoruz.

Daha fazla bilgi isterseniz, güvenilir çevrimiçi forumlar ve tüketicilerin yayınlanan yazılım güncellemelerini değerlendirdikleri diğer iletişim kanalları aracılığıyla güncel kalmanızı öneririz. İsveç Dergisi Teknikens Värld bu konu hakkında çok şey araştırıp yazmış.


Web mağazası, yedek parça ve tuning ile kendi ürünümüz için her geçen gün genişliyor. Son zamanlarda, şarj edilebilir bir hava pompası ve ürün yelpazemizi çıkartan Güneş Gözlüğü ekledik. Onları kontrol et:


Yaptık! Uzun süre çalıştıktan sonra mühendislerimiz Volvo V90 D5'in tuningini başardı. Ölçümler ve sonuç derlemesi devam ediyor, ancak resmi değerler henüz ayarlanmadı. Bununla birlikte, bu buluşun 90 serideki tüm modeller için tuning kitlerinin geliştirilmesi için açılacağından şüphe yok. Facebook ve Instagram'da BSR'yi takip ederek ilerlemeyi takip edin.

Yeeh! Facebook'da 10000, instagram'da 1100 takipçi, merkez ofiste kek zamanı demektir! Hepinize teşekkür ederim! Şimdi tam gazla 100000'e doğru gidiyoruz!

Haberler Arşivi
Kapat
Kapat