Kapat
Giriş
Giriş
Yeni müşteri?
Şifrenizi mi unuttunuz?

Volvo V90 D4 190Hp 2016-2018

Test Sürüşü Yorumları :

Volvo'nun tamamen yeni bir süspansiyon tasarladığını hissediyor. Hem ön hem arka kısım tamamen yeni. Eski Ford bazlı süspansiyon, torka karşı hassas olan dökme demir ve yumuşak çelikten yapılmıştır.Eski Ford bazlı süspansiyon, torka karşı da hassas olan dökme demir ve yumuşak çelikten yapılmıştır. Yeni ön aks, çift silikon alüminyum bastırılmış gerçek bobin sargılarıyla oluşturulmuştur. Arkasında, fiberglas yayı çapraz olarak oturur (Chevrolet Corvette gibi). Özellikle dört teker çekişli versiyon, arka tekerleklerin üzerine oturduğu ve hızlandığı için, arka tekerlekten çekişli bir otomobil kullanmak gibi neredeyse köşelerden ve kavislerden dışarı doğru sürmek gerçekten güzel görünüyor. Güçteki bu güçlü artışla, araba hak ettiği performansı alıyor!

  • Güç
  • FAQ
  • HOW DO I TUNE MY CAR?

Güç

Orijinal

197

BSR

259

+ 62 HP

Tork

Orijinal

414

BSR

516

+ 102 NM

Güç Tablosu
İvmelenme
Zaman Aralığı
Vites
Orijinal
BSR
%
80-120km/h
4
6.99s
5.45s
22%
80-140km/h
5
15.46s
11.71s
24%
100-150km/h
5
13.6s
10.2s
25%

Ortalama Güç Artışı 1600-4500rpm: 40.9Hp 25.3%

Tüm güç aktarma organı varyantlarına uyuyor (örn.: 2WD, 4WD, manuel, otomatik vb.)

D 4204 T14 Motorlu Araçlar İçin

Decoding of the ECM is required with our VCL unit.
After this you will be able to tune your car with PPC 3 via the OBD outlet.
NOTE! Some 2018 models require the VCL unit for each programming instead of OBD.

You can also visit one of our dealers for decoding.

Bir PPC tuning cihazı satın aldığınızda, kendi PPC cihazınızı satın almanız ya da kullandıktan sonra iade edebileceğiniz bir ödünç cihaz kullanmanız için bir seçeneğiniz vardır. Kendi PPC cihazınızı satın almanın avantajı, orijinal ayarlarınıza her zaman sıfırlama imkanı sunar ve her zaman en yeni yazılımla güncelleme yapıldığından emin olmanızdır. Aracınızı götürdüğünüz servis merkezi, aracınızı orijinal ayarlarına geri getirirse, kendi PPC tuning kitiniz ile  tekrar yükleyebilirsiniz. Halihazırda bir PPC 3 cihazına sahipseniz, başka bir aracınıza aktarabilir ve yalnızca yeni aracınızın tuning kitinin yazılımı için ödeme yapmanız yeterli olacaktır. Örneğin, aracınızı satıp yeni arabanızın ayarlanmasını istiyorsanız bu çok ekonomik bir seçenek olacaktır. Sitemizde ki kendi kişisel sayfanız aracılığıyla doğrudan kendi ana sayfamızdan aktarımı kendiniz, hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Transfer tamamlanır tamamlanmaz eski aracınız için mevcut bütün destek, yeni yükleme yaptığınız aracınız için geçerli olacaktır.

Destek ile iletişime geçerseniz, size yeni giriş bilgileri gönderilecektir!

PPC müşterisi olarak, geçerli bir Tuning Garantiniz olduğu sürece yazılım güncellemelerini ücretsiz olarak alacaksınız. Güncellemeler, örneğin, bir otomobil üreticisi orijinal yazılımı değiştirdiğinde veya genel iyileştirmeler yaptığında ortaya çıkar. E-posta ile bilgilendirileceksiniz.

Satın Al

Alternatif bir PPC cihazı seçin:

PPC3

€200.91

PPC Ödünç Al

€0.00 Geri Gönderme

Aracı Değiştirin

Arabayı değiştir

Eğer bir PPC Cihazınız varsa

decode_needed

VCL decoder

how_its_done

VCL dealer

how_its_done

Tuning Kit İçeriği:

BSR Performance Software BSR Performance Software
BSR Badge BSR Badge
Kapat
Kapat