Kapat
Giriş
Giriş
Yeni müşteri?
Şifrenizi mi unuttunuz?

Volvo XC60 D4 2.4D AWD 190Hp 2016-2017

  • Güç
  • FAQ
  • HOW DO I TUNE MY CAR?

Güç

Orijinal

196

BSR

245

+ 49 HP

Tork

Orijinal

446

BSR

520

+ 74 NM

be-aware

decoding-needed

Daha fazla bilgi
Güç Tablosu
İvmelenme
Zaman Aralığı
Vites
Orijinal
BSR
%
80-120km/h
3
*
*
22%
80-140km/h
4
*
*
22%
100-150km/h
4
*
*
23%

Ortalama Güç Artışı 1600-4500rpm: 30.1Hp 18.1%

* Aynı motorla donatılmış benzer bir otomobil modelinde test edilmiştir.

Uyumlu değildir 2WD

Hız Sabitleyici Deiğişimi 250

D 5244 T21 Motorlu Araçlar İçin

PPC 3 ile tuning yapılır, ancak ilk kez motor kontrol ünitesinin alınarak içerisinde ki kodun çözülmesi veya kontrol ünitemizi bayilerimizden birine gönderilmesi gerekmektedir: >Premium Bayi yada Premium Servislerde yapılmaktadır..

Bir PPC tuning cihazı satın aldığınızda, kendi PPC cihazınızı satın almanız ya da kullandıktan sonra iade edebileceğiniz bir ödünç cihaz kullanmanız için bir seçeneğiniz vardır. Kendi PPC cihazınızı satın almanın avantajı, orijinal ayarlarınıza her zaman sıfırlama imkanı sunar ve her zaman en yeni yazılımla güncelleme yapıldığından emin olmanızdır. Aracınızı götürdüğünüz servis merkezi, aracınızı orijinal ayarlarına geri getirirse, kendi PPC tuning kitiniz ile  tekrar yükleyebilirsiniz. Halihazırda bir PPC 3 cihazına sahipseniz, başka bir aracınıza aktarabilir ve yalnızca yeni aracınızın tuning kitinin yazılımı için ödeme yapmanız yeterli olacaktır. Örneğin, aracınızı satıp yeni arabanızın ayarlanmasını istiyorsanız bu çok ekonomik bir seçenek olacaktır. Sitemizde ki kendi kişisel sayfanız aracılığıyla doğrudan kendi ana sayfamızdan aktarımı kendiniz, hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Transfer tamamlanır tamamlanmaz eski aracınız için mevcut bütün destek, yeni yükleme yaptığınız aracınız için geçerli olacaktır.

Destek ile iletişime geçerseniz, size yeni giriş bilgileri gönderilecektir!

PPC müşterisi olarak, geçerli bir Tuning Garantiniz olduğu sürece yazılım güncellemelerini ücretsiz olarak alacaksınız. Güncellemeler, örneğin, bir otomobil üreticisi orijinal yazılımı değiştirdiğinde veya genel iyileştirmeler yaptığında ortaya çıkar. E-posta ile bilgilendirileceksiniz.

Satın Al

Alternatif bir PPC cihazı seçin:

PPC3

€200.91

PPC Ödünç Al

€0.00 Geri Gönderme

Aracı Değiştirin

Arabayı değiştir

Eğer bir PPC Cihazınız varsa

Tuning Kit İçeriği:

BSR Performance Software BSR Performance Software
BSR Badge BSR Badge

add_more:

Kapat
Kapat